28-06-2012، 21:13
نقل قول: برادر من!آقا اصلا قبول مردم آذربایجان استقلال طلب ولی اگه عرضه داشتن مثل فنلاند یا لهستان کمونیست ها رو در جنگ داخلی شکست می دادن واستقلال پیدا می کردن.پس چرا نتونستن.مردم فنلاند ولهستان گرایش کم تری به کمونیست داشتند که توانستند سرکوبش کنند(البته استالین بعدا تلافیشو سر هردوشون در اورد.
اعتقاد من که نیست!اعتقاد خودشون بوده!
نقل قول: آذری ها کاری نداشتند که روس ها بر دین مسیحی که دین الهی می باشد هستندمی تونی چند تا لینک منبع بزاری تا خودم اعتقاداتشون رو ببینم
آنان روس ها را کافرانی می پنداشتند که بر بلاد مسلمین (آذربایجان و داغستان) ظالمانه حکمرانی می کنند علت ظلم هم این بود که اجازه نمی دهند که آنان به زیر بیرق مسلمین بازگردند
البته تکرار می کنم این اعتقاد من نیست اعتقاد خودشون بوده

نقل قول: چند پست اگر بروید بالاتر عنوان شد که مردم شوروی از هر قشر و هر طبقه و قومیت به آلمانی ها پیوستند تا از شر کمونیسم رها شوندجوابش هم گفته شد.اولا شوروی وطن فروش وخائن نبودند که بخواهند کشورشان به تاراج برود.دوما آنها با آن فداکاری که در جنگ ها به خصوص استالینگراد جنگیدند غیر ممکنه این خیانت.ودرآخر استالین نمی گذاشت اونا کمک کنن وچندتا از چکیست های قاتل وسلاخ قدیمی وان کا وی دی را مامور کنترل کلی کرده بود.
از این رو با آلمانی ها همکاری داشتند