01-02-2014، 13:26
(01-02-2014، 13:21)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2014، 13:20)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2014، 13:16)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2014، 13:14)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دارم براش>_<
(01-02-2014، 13:12)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بت بر نخورع هاااا ولی این دفعه بدجور حالشو میگیرم >_<
اع:|
هر دم ی دنگی در میارع>_<
نه عشخولکم ایندفعه حقشه بزارننم بره بیرون برم شارژبخرم خون گریه کن ب حال خواهریت
ایندفه بایدادم شه بیشعور زیربارم نمیره میگه حقت بود خدااااااااااااااااااا
الان کجاس حالشو بگیرم؟؟>_<
خیلی ریلکس رفت حموم عین خیالشم نبود بعد خیلی شیک رف لباس پوشید بعد زنگید من برنداشتم خیلی پرووووووووووتهدیدم میکنه وسرم دادمیکشه که دیگه تکرارنشه من زنگیدم برنداری بعد خیلی شیک و مجلسی خدافظی کرد رفت مدرسه منم عینهو عن نیگاش کردم