01-02-2014، 17:15
(01-02-2014، 17:14)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه ربطی به سوال من داشت!؟ |:
(01-02-2014، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2014، 17:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدی تو نبودی |:
(01-02-2014، 17:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2014، 17:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیقا جلو شیرینی فروشی واستاده بودن !!
نع اون روز داشتم با دوستام دعوا میکردم !
ولی جلو شیرنی فروشی میخندیدم !
دارم شک میکنم !
تو کدوم شهر ! ؟
مطمئنا تو نبودی آخه اون عینک داشت |: ریش هم نداشت ته ریش داشت انگار تازه ریشاش دراومده بود |: ^_^
تو بابلسر |: بابل |: آمل . . بین اینا یکی بود مطمئن نیستم !! |:
من الان ریش ندارم ته ریش دارم ولی معلومه قشنگ ریش دارم !
اونای خیلی لهجه دارن ! خخخخخخ
دوبرابر طرفآی ساری و بهشهر !
ولی همه چی شبیه هم بودااا |:
یا من دارم اسم شهر رو اشتباه میگم یا خیالی شدم |:
آقا تو اون میدونی که بودی از این پرچماا وصل کرده بودن؟! |: از اون رنگی رنگیااا که کوچولو هستن !! /:
ببین اونجآ یه پارک دآره به اسم پارک ملت خوب البته پارک که میگم شبیه یه خونه ی ویلایی خیلی بزرگه !
آقا اصن وللش . . دیدمت که دیدمت چشمم روشن ندیدمت هم بازم چشمم روشن !! T_T
وللش !!