02-02-2014، 20:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-02-2014، 20:11، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(02-02-2014، 20:05)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خــآنوم مدیر چن تا دبیر بیـــآب!
درضمن!
نام مدرســـه؟؟!
نـام مدرسه ورود آقایون ممنوع !! |:
تاسیس :1392 !! |:
خشگل نرسیدن بد تر از دیر رسیدن هم شعـآر مـآس |: !!
بلـی -__- اعتراضی دارین!؟
(02-02-2014، 20:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آفرین خوبه داره مسواک میزنه . . الگوی خوبی هم هست برا بچه ها !! T__T
(02-02-2014، 20:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-02-2014، 19:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چـشـم الان عـوض میکنم
راستی خـانـوم بزنم به تخته امروز خوشگل شدیناااا(:
پـاچخـآری !؟ T_T
بـرپـآ . .مـدیر وارد میشـود |: !!
یه دو دقه نبودمـآ T_T مدرسصه رو گذاشتین رو سرتون . . ای بـابـآ
خـانوم،فاطمه آواتـارتو عوض کن !!
شما هم همینطور خانم چنگکی !!
ارمینا شما هم رو جرف بزرگترت حرف نزن T_T !!
فهمیدی؟
آخـه انقد دوس داشتنی شدین که نتونستم جلوی دهنم رو بگیرم
خانوم مدیر به این خانوم بازرس یه چیزی بگین آواتارش مورد دارع الگوی مایه خانوم بازرس خوب نیس
عـوض کردم آواتارمو!
بسه دیگه نمیخواد حرفه دیگه ای بزنی
(02-02-2014، 20:07)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا من جبلیم!
بدشم من اواتار نـــدارم!
داریع اینطوریع باشع؟
حالا هرچی خانوم محترم !! T_T برید تو گوگل سرچ کنید خانم دارابی عکس میاد !!
(02-02-2014، 20:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کـی اینجـا مـث مـن دانش آمـوزع؟؟؟؟
هـسـتـین فرار کنیم از مدرسه
O_o !؟ اخراج !!