02-02-2014، 21:55
(02-02-2014، 21:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-02-2014، 21:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-02-2014، 21:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-02-2014، 21:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-02-2014، 21:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیع ! ؟
عـمـت!
خواستم یبار آدم باشمآ !
قربون دختر عمت !
بهت آدم بـودن نمیاد-__-
لـاهافو بکش رو دختر عمت!
ای متقلب !
هـه هــه هـه(:
(02-02-2014، 21:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-02-2014، 21:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیشور T_T اون وقت بگو من باهات دعوا دارم ):
(02-02-2014، 21:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فاطمه!؟ |:
دوستان همگی ازاد |: !! بازی برای چند دقیقه کنسل شد |: فردا دوباره شروع میشه !! |:
آیـسـان؟!|:
با مـنی؟؟(:
اصن دیگه برو . .!! ):
نامرد !!
من تنها باشم راحت ترم !!
بدرود
وا!!! کجــا؟؟؟آیـسـان مگع مـن چـیـکـار کردم؟؟؟
اصن میدونی چـیـع حـالـا فهمیدم تو منتظر بـهـونه ای که بـا مـن دعـوا کنی
چـون از مـن خـسـته شـدی اگـه اینجـوری راحـت تـری بـاشع میرم گم میشم دیگه هم پیدام نمیشه
کـلـا مـن اضـافـیـم|:
همیشه اضـافـی بودم|:
خـدافـس-___-