06-02-2014، 18:57
(06-02-2014، 18:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 18:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 18:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سـلـام!! (:
عشقـم ^_^ خوبی خانومم !؟ (:
بـلـی بـلـی مـث هـمـیـشه(:
میگمـا این هووی گـرامـی مهلـا لـویی رو مـث مـن دوس دارع یـا بـیـشتر؟؟
الـبـتـه مـن کـه مـیـدونـم من بیشتر لویی رو دوس دارم
(06-02-2014، 18:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رکی
رابرت پتینسون
Robert Pattinson
مـن عـاشقـشـم(:
جـذابه^__-
(06-02-2014، 18:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـن کـه چـیـزی یـادم نی!
(06-02-2014، 18:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سـلـام!! (:
بابت اونروز ببخشید....!!اونرو آنزیــمه پاچـه گیریــم زده بود بالا...!!!
نفس بخدا خفت میکنـــم!!اینارو میتونــی تو پ.خ بپرســی و من نیز پاسخ بدمـ...!!
اصـن مـهـم نـی ! شـایـد مـن بـایـد خـفـه میشدم!(:
خلاصـه ببخش..!!من با هیچکس اونطور حرف نمیزنـــم!!اونــروز بهـــم ریختـه بودمـ...!!