06-02-2014، 20:05
(06-02-2014، 20:00)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 19:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 19:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام همگی
سـلـام(:
منظور تو این بود از مارک عکس بگیرم یا از اون عطرام؟
هـر دو(=
(06-02-2014، 20:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 19:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 19:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.O__O خـآک بـه سـرم !! |:
(06-02-2014، 19:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 19:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بـلـی بـلـی مـن هـمـیـشه تو رو وسوسه میکنم^__-
پس الکی جـو نـدع فرزندم-__-
بسی خیآل بآطل !
سریآل منو وسوسه میکنه !
ولی مثل این که بدت نمیآد منو وسوسه کنی ! ؟
آخـه یـه بـار بهم گفته بودی منو وسوسه میکنی
یه بار هم گفتی این فـاطـی مـنـو تحریک میکنه
دآرع از خودش حرف درمیآره بابا ! o_o
من تکذیب میکنم !
بـه جـان آیـسـان اگه دروغ بگم آیسان یـه بـارم تو خودت بودی که بهم گفت میخوام ازت خواستگاری کنم بعد به غلط کردن افتاد
منم بهش گفتم دیدی عرضه نداری اونم گفت این فاطی منو تحریک میکنه