06-02-2014، 21:02
(06-02-2014، 20:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 20:57)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 20:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 20:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-02-2014، 20:50)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگن آخر ماه اعلام می کنند.
یه مدیر می گفت من و تو NICKOLAS کاندید اصلی نویسنده شدنیم!
هردوتاتون میشین!!
lamyaمـآ به جای سلامـ سپاس میزنیــم!
جیـغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ >_< چرا از اول نمیگین پس !؟ چرا جون به لبم میکنید!؟ جیغغغغ >__< مامانییییییییییی ^__^ من نویسنده میشم بالاخره
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ^___^ یوهوووووووووووووووووووووووووو
yes yes yes yes !! ^_^
(06-02-2014، 20:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع نگو فهمیدم که میدونی ||:
(06-02-2014، 20:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یاده چی میوفتی؟! |:
بگم آیسآن ! ؟
نمیگم ! (:
اسکل تـورو نگفتـــم!! نیکولاسو اون کریستینو گفتـــم!!تــآرا من میرمـ پست میدمـ واسه آیسان تو هـــم بیا سپاس کن که موافقی!
S: من رفتم اصن خدافس
بخدا الان تورو واسه گفت وگو پیشنهاد میکنــم ازش عکس میگرمـ میذارمـ واست!تو همین صفحـه!!تارا پاشو بیا بررسی!