(06-02-2014، 23:08)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب منم عذر باید بخوام انگار..البته فکر نکنم کاری کرده باشم ولی بازم اگه ناراحتت کردم عذر میخوام..
(06-02-2014، 23:08)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واسه گذشته -_-
(06-02-2014، 23:07)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه (:
(06-02-2014، 23:05)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارع میدونم -_-
(06-02-2014، 23:04)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام دشمن عزیز.. =)
اخرین بار فرستادیم بیمارستان :|
یادتع ؟
با سلامتی 100 درصد اومدم برای ایستادگی در مقابل خون اشاما :viki:
با این که سلیقه هامون یکیه ولی میدونی ازت خوشم نمیاد؟؟ :|
ی معذرت خواهیم فک کنم بهت بدهکارم ^_^
چرا؟
(06-02-2014، 23:10)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونم...
(06-02-2014، 23:02)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ﭼه سخت به نظرمن كاري نميشه كرد بايدكوتاه بياي !=/
(06-02-2014، 23:00)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به نظرت وقتی یه چیزی از یکی خواستم بعد طرفم کوتاه نمیاد بعد منم با تمام وجودم دلم میخواد باهاش بحرفم و بدون اون آرامش ندارم نمیخوامم از حرفم کوتاه بیام چی کار کنم؟؟ :|
(06-02-2014، 22:52)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم..نمیدونم کجا بودم..شاید همون گوشه ی دایره ی زندگی..
حالم خوب نیست گلی..تو خودم گیر کردم..
ﭼي شده اخه ?تو كه اينطوري نبودي !

راه دیگه نداره؟ :|