15-02-2014، 19:14
(15-02-2014، 19:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-02-2014، 19:07)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چي شده؟:229:
من سرطان خون نـدارم ^____________________^ !!
واییییییییییییییییییییییییی . . .آخ جون !! ^__^
(15-02-2014، 19:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-02-2014، 19:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلتـون اومـد همینکـه مـن رفتـم نسخـه بـزنیـد ؟!
هـع
فـآطمـه خبـر دارم بـرات >____< جیـغ |:
فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه
فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه
فـآطمـــــــــــــــــــــه >___< !!
|: جـواب منفـی بـود :|
من سـآلمم فـآطمه >_< جیـغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
واییی |:
وقتی دکتر گفتااااا |: من سرم ویری ویری رفت و افتادم |: !!
-___- فاطمه باور نمیشه فاطمه وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان
آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان
جـــیــــغ^_________________________________^
وای خــدا آخ جــون بـاورم نمیشه هـــــــــــورااااااااااااااااا(:
آخ جـون خـوش بحـالـت(:
فـآطمه ^_^ جیغغغغغغ ویییییییییییی !! آخ جون !!! ^_^
منم باورم نمیشه |: فک میکنم الان دوباره باید برم آزمایش بدم |: ولی فاطمه ^_______^
ارع خیلی خوش به حالم ^_^ فاطمه !! ^__^ هومممممممم خیلی خوشحالم !!
آیـسـان^__^ جــیــغ !!! (:
وای وای هـای هـای(:
چـه قــدر عـــالــی^________^
خـیــلـی نـگـرانـت بـودم-___-