16-02-2014، 22:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-02-2014، 22:35، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(16-02-2014، 22:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-02-2014، 22:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-02-2014، 22:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بـرم بـهـتـرع!
خدافظ|:
نعرو |:
بـا مـنـی؟؟؟
خـوشـحـالـم کـه هـنـوز منو یـادته(:
|:
|: !! نامرد :|
من مثل برادر زاده ی ثابر میمونم |: خودش بهم گفت |:
خخخ فاطی هنگم الان |: با صابر دوست شدم |: جواب پیامامو میده |: قراره نویسنده بشم |: فاطیییییییییی >_<
(16-02-2014، 22:30)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: بی ادب :|
(16-02-2014، 22:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بی تلبیت :|
(16-02-2014، 22:26)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایسان
ببین منو
ی دختر خاص :|
مردم هرچقد خاص باشن -__
بی خاصیت ترن ___-
اون دختر خاص و بردار :|
|: بی ادب :| !!
دوست دارم اصـن -__- |: ایش /:
من دوست ندارم -_-
ب هیچ وج :|
من منظورم این بود دوست ندارم عوض کنم |:
پوففف -__- خیلی دلت هم بخواد |: شب خوش
(16-02-2014، 22:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهـسآ ...
همــون دختری کـه گفـتم بآهآش دوســتمو میـگم ...
میـگـه دوسـت نـدآره بیـام ایـن جاهـآ و...
دهـنمـو آسـفآلـت کردـه ...
هر دو ثـآنیـه زنگ میزنه چیـکا میکـنی !!
به اون چه!؟ |:
واااا |:
خدافس من برم نچ نچ مامانم در اومد |: