(18-02-2014، 14:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اه >_<
(18-02-2014، 14:16)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راسی احمد یادته یادته قبلا یه آهنگ دوس داشتم گفتم کی مخونه گفتی زد بازی؟ (:
یادتـــــــــــــــــــه؟ ^.^
نع !
احمقیت به منم سرایت کرد >_<
منظورم عرفانه |:
یه اهنگ بودش که تویه یه گالری بودش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://nazgol-gallery.blogfa.com/
یادته گفتی عرفان میخونع؟ (:
یـــــــــــــــــــــــــــــــــــــادته؟ (:
(18-02-2014، 14:20)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احمد رضا دیگع (:
(18-02-2014، 14:19)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2014، 14:17)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فاطی (((:
ســـــــــــــــــــــلــآم (:
عــــــــــــــــــــــروس (:
خوبیع؟ (:
میســــی خــآنــومــی !!
چـــرا عــروس ؟ (:
(18-02-2014، 14:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو برا کی اسم نذاشتی؟ -_-
(18-02-2014، 14:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یـا خـدا...!!!
چـقـد مـن احـمـقـم|:
احمدی ؟؟
اهـآ احمقی ..
من اسمه احمقو میبینم یاده احمد میافتم
اخ دیرم شد... ساعت 3 کلاس دارم بای .
به دوستشم رحم نمیکنه -_-
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: **دلارام**، Adl!g+، Directioner girl، EDRINA، Jastin، تنها خـــودم، جاستین جون، ملینا جوجو
مثلا ایمان رفته

جونه ایمان ناراحت میشم اگه بفهمم که یک درصد هم شک کنید اوشون نرفته