(18-02-2014، 19:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بسلامت-__-
(18-02-2014، 19:51)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید من زود بیآم برم !
(18-02-2014، 19:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2014، 19:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2014، 19:44)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهم نی ایسان .. وختی این اکانتو ساختم اکانت اصلیم بن بود .. واسه همین اسممو بدبخت گذاشتم .. من فروزنم .. ومپایر .. با اکانت خودم نمیتونم بیام واس همین با این قدیمیه و بدردنخورع اومدم ..
منو میشناسی |: ؟!
احمد هم میشناسی !؟ |:
ولی من تورو نمیشناسم -__- !!
در این که همه منو میشنآسن شکی نیس !
ولی من ایشنو نمیشنآسم !
سلامت کو؟
خدآفظ ! (:
(18-02-2014، 19:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2014، 19:46)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2014، 19:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2014، 19:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خـائن -_- خـیـانـت کـار-_-
(18-02-2014، 19:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وا نع :ا
جــیــغ>__<
بیشخور-__-
طـلـاق-_-
من تورو میخوام کسی دیگع نمیخوام همع کنار بکشن فقط تو عجقم نروع خواهش میکنم
طلاق؟![]()
نععععععععععع
خواهش میکنم به عشقت برگرد نع:ا
حـیـف اون هـمـه سال که با هم زندگی کردیم-_-
تـازشم مهریه هم تایین نکرده بودیم یادمون رفته بود!
من از کی تاحالا خـائن شدم/؟
من خائنم ؟
ببخشید تو فقط زنیم اون رو ولکن تو عشقمی :ا
نروووووووو
مهریه رو تایین نکردیم؟
وا نعععععع
اگع برگردی همع چی درس میشع :ا
ایـن دفـعه ی آخریه که می بخشمت|:
آشتی میکنیم^_^ دوکست دارم(:
(18-02-2014، 19:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نـوچ|:
|: من لوسم !!
خو !!
نع جان من !!
تو که از من بدت اومده |:
صابر که از من بدش میاد |:
لوس که هستم |:
اصن وللش -__-
دنیا خودمه |: من خودمم دوست دارم همین باشم |:
دوسم ندارین به درک برام مهم نی |:
خـو|:
گفتم نه دیه|:
غـلط کردی کی من به زبونم آوردم ازت بدم اومده|: