19-02-2014، 17:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-02-2014، 17:28، توسط ♥♥♥ツnazgoOlツ.)
(18-02-2014، 22:04)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-02-2014، 20:30)♥♥♥ツnazgoOlツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدا انقدر مهربون هست كه اين چيزاي ناچيز رو ببخشه
(18-02-2014، 17:42)t.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشیدا الان گفتی نباید کسی رو مجبور کنیم به این کار اون کَس خداست خدایی که تورو افریده میخوای برخلاف دستورش سرپیچی کنی
خوب هر كسي دوست داره يه جور لباس بپوشه كسي حق نداره كسي رو مجبور به كاري كنه
(17-02-2014، 20:42)رویا استایلز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حق نداري به كسي توهين كني كل خانواده ي من اينجوري لباس مي پوشن ولي دليلش جلب توجه نيست والا از كل چادري ها و اونايي كه اسلام اسلام مي كنن بهترن خدا به درون بنده هاش نگاه مي كنه نه جوري كه لباس مي پوشن وگرنه كل ادماي دنيا غير از مسلمونا كه تعدادشون خيلي كمه مي رن جهنم
(17-02-2014، 19:45)♥♥♥ツnazgoOlツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیدونم.نمیخوام بحث سیاسی راه بندازم ولی مثلا اگه من بخوام برم خارج پدرم در میاد بااین قیمتا.ولی خوب اگه ادامه بدم بحث سیاسی میشه فیلترم میکنن
هر هر هر چقدر خنده داربود
بعدش کمی باهات موافقم ولی همه ی چادریا اینجوری نیستن
این ناچیزه؟ اگه بخوای از قصدیه کاریو انجام بدی خب معلومه نمیبخشه میگی خب خدا میبخشه بذار رعایت نکنم خب این درست نیست اگر حواست نبود و نمیتونستی حجاب کنی اونموقع خدامیبخشه
(19-02-2014، 14:38)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هدفم این نیست فقط میخوام دلیلشو بدونم همین توی تاپیکم گفتم مثلا
خانومی حالا چرا انقدر سنگ اسلام و به سینه میزنی؟؟؟؟
میخوای بگی مسلمونی؟؟؟؟ باش قبول!!!!!