20-02-2014، 18:08
(20-02-2014، 18:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-02-2014، 18:01)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پوووووووف
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
![]()
وان دایرکشن {: عشقای منن ^_^
فاطی راستی اسمت تو توییتر چیه فالوت کنم!؟ {:
لیام هم یه بار گفته بود سلام به همه |: منم گفتم سلام {: اونم از اینا فرستاد <3 ^_^ وویییی
(20-02-2014، 18:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-02-2014، 17:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در جواب کسی که میگه جوووووووووووووووون باید چی بگم!؟ ||:
پـسـر گـفـتـه نـع؟
بگو هَــیـن؟؟؟
یا بگو بـا مـویی؟؟
من همیشه اینجوری جواب میدم
یا میگم اوه مای گاد یکی منو بگیره
اییییییش بدم میاد یکی میگه جوووووووون
پسر گفته |: !!
منم بدم میاد -__- حس بدی بهم دست میده /:
آهــآن ینی با حالت چشم چــرونـی گـفـتـه
مـن در اینـجـور مـواقـع فوش میدم
وییی من زبونم دو مـتـره ولی وقتی یه پسر بم تیکه میندازه مغزم قـفـل میکنه