(25-02-2014، 15:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باحاله...دانش میکنم...
حـآلـم خـوش نـی -_- !
آدمـا خـوب لـاشیـا بَـد !! . . . -_-
داریـم بالـا ندیـدی تاحالـا کسـی مثـل مارو نـــــــــع -_- !!
آهنگشـو دوست دارم |: [مـرغ سـوخـآری از پـرهـام سِـزار]

(25-02-2014، 15:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا مال چه ماهی هستی؟
(25-02-2014، 15:37)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-02-2014، 15:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا معلمی بودا....حیف!!
(25-02-2014، 15:32)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یـا خـدا
(25-02-2014، 15:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارع!پارسال بود ،امسال نی!حیف!سر روز معلم ،لباسارو کندیم،باند اوردیم،ریختیم وسط رقصیدیم!!!
کـیـانـا؟؟؟گنگم اسـتـایـل میزنـه؟؟؟
شبه قالی شبیه پادریه
معلم گنگنم استایل زد،بچه ها رکب خوردن!!!چشا گرد شده بود!!!
فاطی منو تو همسنیم!!!
تو مگه متولد 79 نیستی؟
منم هستم!اخه نیمه دومم!
هــومــ... آرع(: