27-02-2014، 12:18
اوووووف خدا خیرت بده ...... خیلی وقت بود داشتم دنبال یه سرور ایرانی میگشتم ولی خبری نبود ...... این خارجیا هم که هیچی حالیشون نیس بازی باهاشون حال نمیده ..... رفتم کنارش واسادم براش بوق زدم(فکر بد نکنیا ... مرد بود )بجای اینکه سوار شه مثل میخ وامیسه بعد دوساعت شروع میکنه تیر زدن .... هرچی هم انگلیسی براش مینوسم چه مرگته (what the hell) فقط یه سره تیر میزنه ..... اعصابمو کشمشی کرد .... اه ...... 
خب بروبچ بریزین توی سرور که دیر شد ............فقط اگه کسی کد های Hک بازی رو داره (اینایی که مینویسی رو نمیگما ، اینایی که مثل مد نصب روی بازی میشن )رو به منم یاد بده ..... من چند بار سعی کردم (car spawner) یا (gun modes ) رو براش بیارم ولی نشد ... نمیدونم فایل کلو مشکل داره یا مشکل برای نسخه ی بازیه (بازی اورجینال هست ) .......
دوستون دارم
(فقط پسرا)

خب بروبچ بریزین توی سرور که دیر شد ............فقط اگه کسی کد های Hک بازی رو داره (اینایی که مینویسی رو نمیگما ، اینایی که مثل مد نصب روی بازی میشن )رو به منم یاد بده ..... من چند بار سعی کردم (car spawner) یا (gun modes ) رو براش بیارم ولی نشد ... نمیدونم فایل کلو مشکل داره یا مشکل برای نسخه ی بازیه (بازی اورجینال هست ) .......
دوستون دارم