(28-02-2014، 12:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چراع؟
(28-02-2014، 12:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نچ:}
(28-02-2014، 12:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-02-2014، 12:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوف |:
(28-02-2014، 12:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داد|:
من کیـــــــم ام؟؟؟؟؟ (:
اگه گفتیـــد؟ ^_^
بـزبـزغـنـدی!
رکی^_^
بازم دآد؟ |:
چقدر بی ادبه |:
چرآ نمی خندی؟ !
آوریــــــــن (:
ملت چقدر باهوشن |:
سلام ستـــــــــــــــی ^_^
چراع اسم تو تغییر نکرد ؟ ):
چون اسمم از قبل تو لیست بود-__-
(28-02-2014، 12:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام:}
عخشم^_^
خوبی؟
ت خوبی؟:}
اینستا داری؟:}
من عالیم دارم میمیرم از خوشحالی
نع ندارم:ا
(28-02-2014، 12:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فاطی عکساش قشنگع ولی این یکیع خیلی زشتع ایششش عوض کن یکی دیگع بزا>_<
(28-02-2014، 12:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-02-2014، 12:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من مگ گفتم مایلی بدع؟>_<
(28-02-2014، 12:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـایـلـیـه-__-
(28-02-2014، 12:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اییییییییش:/
اسـم هـا عـوض شـده|:
نـصـف انـجـمـن رو نمیشناسـم-_-
احـسـاس غریبی میکنم|: !!!
این اوتار چیع؟:/
عـاشـخـشـم♥__♥
رژی من به تیلور کاری ندارم تو هم به مایلی کاری نداشته باش|:
این عکسش خیلی عنه:/
مـن هـر عکسی ازش گذاشتم گفتی زشته|:
هـمـه جوره دوسش دارم>_<