روژی تصمیمتو بگیر دخی منی یا اون بابات>__<
برات دلیل میارم من کتاب قانون مدنیو امل خوندم این چیزارو خوب میدونم
باشه
1 تومن بده حله
طی دو جلسه درستش میکنم=||
(28-02-2014، 15:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این جزو ایات قران حساب نمیشه
(28-02-2014، 14:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-02-2014، 14:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-02-2014، 14:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اعوذ بالله من العرفان الچاخـان|:
(28-02-2014، 14:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هـای ایـهـا الـنـاس!
مـا داریـم طـلـاق میگیریم|:
و بـه یـاد آور روزی را کـه به من ابراز احـسـاسات کردی|:
(۳)همنا آیه قبلی سخن دروغ گویان بود(۴)
و لفاطمت الریاکار و دروغو
و الـعـرفـان اسـکـل المـغـز فـنـدقـی|:
(28-02-2014، 15:02)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آیـا قـرآن رو بـه مـخـسـره نـگـیـر خانـوم!
الاوضاع الوخیم=||
شورای حل اختلاف بدرد شما نمیخوره
برین دادگاه معرفی کنم=|
البته من پرونده خانواده میگیرم =|
مـهـتـاب تـو وکـیـل مـن بـاش!|:
برات دلیل میارم من کتاب قانون مدنیو امل خوندم این چیزارو خوب میدونم
باشه
1 تومن بده حله
طی دو جلسه درستش میکنم=||