28-02-2014، 20:04
(28-02-2014، 20:01)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم برا اینکه فک میکنه ما بچه ایم و باحامون بچه گونه رفتار میکنه این کارو کردم تا بدون با چه کسایی طرف !! دیروز بهمونن گفت بچه های گلم اصن ... بسم الله |: به منم یه بار گفت عزیز بابا |:
(28-02-2014، 19:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بمبک؟:ا
(28-02-2014، 19:56)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کردم بت گفتم |: به علت انداختن بمبک داخل جیب معلم زبان 4 زنگ از مدرسه اخراج بودم که اخر مدیرمون منو بخشید !!! ولی هر ی اعتبار داشتم پیش مدیر از بین رفت |:
(28-02-2014، 19:54)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا؟چته؟:ا
(28-02-2014، 19:53)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.thQ نه اصن خوب نیستم !!
ها نیگا کن:ا
بعله منم :ا
سلام:ا
خوبم.تو؟:ا
روژی کجا رفتی؟
منم دوس دارم معلم زبانم داره از پله ها میره پایین یدونه بزنم تو کمرش ناقص شه
و هم میوفته پایین :ا
حالم ازش بهم میخوره:ا

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)