28-02-2014، 20:07
(28-02-2014، 20:04)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-02-2014، 20:01)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم برا اینکه فک میکنه ما بچه ایم و باحامون بچه گونه رفتار میکنه این کارو کردم تا بدون با چه کسایی طرف !! دیروز بهمونن گفت بچه های گلم اصن ... بسم الله |: به منم یه بار گفت عزیز بابا |:
(28-02-2014، 19:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بمبک؟:ا
(28-02-2014، 19:56)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کردم بت گفتم |: به علت انداختن بمبک داخل جیب معلم زبان 4 زنگ از مدرسه اخراج بودم که اخر مدیرمون منو بخشید !!! ولی هر ی اعتبار داشتم پیش مدیر از بین رفت |:
(28-02-2014، 19:54)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا؟چته؟:ا
thQ نه اصن خوب نیستم !!
روژی کجا رفتی؟
منم دوس دارم معلم زبانم داره از پله ها میره پایین یدونه بزنم تو کمرش ناقص شه
و هم میوفته پایین :ا
حالم ازش بهم میخوره:ا
به من که برخورد:|

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)