ارزش وجودی هر انسانی به اندازه
حرف های است که برای نگفتن دارد
تـــرس مـــن از مـــردن و رفـــتـــن بـــه آن دنـــیا و دیــــدن دوبـــاره آدمـــهــای ایــــن دنیـــاست .....
............حسیـــن پناهـــی............
بــرای شــنـاخــت بـهـتـر آدمــا ، کـــافـیـه یــک بــار بـر خــلاف مـیـلـشـون عــمـل کـنـی ......
...................وودی آلــن................
در آخـــر مــا حــرفـهــای دشـــمنانمــان را از یـــاد مـــیبــریـم ، امــــا سکـــوت دوســتـانـمــان را هـــــرگـــز ......
...........مـارتین لـوتر کینـگ...........
بـــه شـخـصـيـت خــود بـيـشـتـر از آبــرويـتـان اهــمـيـت دهــيـد زيـــرا شـــخـصـيـت شمـــا جـوهـر وجــود شــمـا و آبــرويـتـان تـصـورات ديـــگـران نـسـبـت بــه شـمـاســــت .....
.................جــان وودن..................
مــــــن بـــرای جــوانـــان ســه تــوصــیـــه دارم :
کــار ، کــار ، کـــار.
............تـوماس ادیســون.............
گـاهـی اشتبـاهمـان در زنـدگـی ایـن اسـت کـه بـه بـرخـی آدم هـا جایـگاهـی مـی بـخشیـم کـه هـرگز لیـاقت آن را نـدارنـد .....
............کـارلوس فوئنتـس............
هــیــچ چــیــز نــفــرت انــگــیـز تـــر از آن نــیــســـت کـــه بـــه دوســــت داشـــتـن چـــیـزی عـــادت بــکــنــی .....
...........نــادر ابــراهیمـــی.........
صـداقـت بیـش از انـدازه هـرگـز سـرانجـام خـــوبـی نــدارد .....
................میلان کـوندرا................
قــرار نیسـت مـن اونـجوری زندگـی کنـم کـه دنیـا دوســت داره ، خــب طبعـا قـرارم نیســت دنیـا هـم اونجــوری بچـرخـه کـه مـن دوســت دارم .....
...............دیویـد سالینجر...............
قــرار نیسـت مـن اونـجوری زندگـی کنـم کـه دنیـا دوســت داره ، خــب طبعـا قـرارم نیســت دنیـا هـم اونجــوری بچـرخـه کـه مـن دوســت دارم .....
حرف های است که برای نگفتن دارد
تـــرس مـــن از مـــردن و رفـــتـــن بـــه آن دنـــیا و دیــــدن دوبـــاره آدمـــهــای ایــــن دنیـــاست .....
............حسیـــن پناهـــی............
بــرای شــنـاخــت بـهـتـر آدمــا ، کـــافـیـه یــک بــار بـر خــلاف مـیـلـشـون عــمـل کـنـی ......
...................وودی آلــن................
در آخـــر مــا حــرفـهــای دشـــمنانمــان را از یـــاد مـــیبــریـم ، امــــا سکـــوت دوســتـانـمــان را هـــــرگـــز ......
...........مـارتین لـوتر کینـگ...........
بـــه شـخـصـيـت خــود بـيـشـتـر از آبــرويـتـان اهــمـيـت دهــيـد زيـــرا شـــخـصـيـت شمـــا جـوهـر وجــود شــمـا و آبــرويـتـان تـصـورات ديـــگـران نـسـبـت بــه شـمـاســــت .....
.................جــان وودن..................
مــــــن بـــرای جــوانـــان ســه تــوصــیـــه دارم :
کــار ، کــار ، کـــار.
............تـوماس ادیســون.............
گـاهـی اشتبـاهمـان در زنـدگـی ایـن اسـت کـه بـه بـرخـی آدم هـا جایـگاهـی مـی بـخشیـم کـه هـرگز لیـاقت آن را نـدارنـد .....
............کـارلوس فوئنتـس............
هــیــچ چــیــز نــفــرت انــگــیـز تـــر از آن نــیــســـت کـــه بـــه دوســــت داشـــتـن چـــیـزی عـــادت بــکــنــی .....
...........نــادر ابــراهیمـــی.........
صـداقـت بیـش از انـدازه هـرگـز سـرانجـام خـــوبـی نــدارد .....
................میلان کـوندرا................