01-03-2014، 19:30
(01-03-2014، 19:26)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فش بلدمااااااااااااااااااااااااع
(01-03-2014، 19:24).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-03-2014، 19:22)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رو چی حساسی؟
(01-03-2014، 19:16).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگم آقا امیر..ببخشید دوبارع یادت میندازماع
ولی 1 موضوع باز کن واس دوستت مراسم بگیر...منم خرما و حلوا میارم..عکسشو میذارم
من رو اون حساسم - اسمشو نیار که میزنم فکتو پایین میارم ... -_-
(01-03-2014، 19:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-03-2014، 19:13)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متنِ خودمو کپی کردی؟ |:
میخوآی تحویل بگیــــــــــــــــــــــرم؟ >_<
روکی خوبیع؟
چه طوری؟
چه خبراع؟
چی کآر میکنی؟
کم پیدایی؟
نع |:
ای بد نیستم |:
سلــامتی رهبر |:
دارم واسه تو پاسخ میتایپم ...
من پنهانم وگرنه 24 ساعته آنم |:
نتیجه میگیرم آشتــــــــــــــــــــــــی ^_^
آشتی آشتی آشتی فردا میریم تو کشتی ^_^
(01-03-2014، 19:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-03-2014، 19:16)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نام کاربریم مسخرست مگه نه ؟ -_-
می خوام به ای تغییر بدم : ツ✯☠ ᗩᗰᓮᖇ ᖇᕮᔓᗩ ☠✯ツ
چقد شبیه اسم پدرتِ !
پسرم ......... !![]()
آه پدر ... ^____________^
خفه بمیر ...
اسم چیو نیارم؟
بگو تا بیشتر اسمشو بیارم
دهنت آسفالت -_-
(01-03-2014، 19:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-03-2014، 19:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بــــای . خب دوستم مرد دوست فابریکی که 6 سال باهاش بودم مرد . میخواستی همینو بشنوی
گُـه خـوردم |: ..
الهـی خُـدا بیـامرزدش /: عـزیزم |: ..
هومممممم ..
دوست منم مُـرده
پارسال
تقصیر من بود |:
من گفتم بره ..
خدافس
قاتل زنجیری ( با تو هم آیسان ) >_<