02-03-2014، 17:39
(02-03-2014، 17:35)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2014، 17:27)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2014، 17:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2014، 17:23)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2014، 17:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مــهیارُ رکــسانا !! |: دعــوا نــکنین وگــرنه خودمــو عــَ ایــنجا پــرت مــیکنم! |:
هــعیی !! -_-
تآراع 0___0
این کارو نکنیا :| که منم خودمو پرت میکنم پایین -__- !! هوف :|
چـــرا هیشکی خودشو بخاطر من پرت نمیکنــه..؟عقده ای میشما .. !
(02-03-2014، 17:20)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2014، 17:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سُــــــــکوت میکنم .. :|
-___-
آورین :| سکوت خوبع :| !!
والا .. ارامش .. زندگی بدون درگیری .. بنده فقد نظاره گرم .. کاری بود هسم -____-
خو تارا ننمه :| من عاشخ ننم هستم :| تو کی ای ؟؟
آرع باو .. من ک اصن آرآمش ندارمع -___- !! هر روز سَگ تر میشم :/ !!
من فقط ی 7 روز هفته سگ میشم .. اونم مثلا امروز یکیش بود ،___،
ولی قول میدم دیه با دسام عین ادم رفتار کنم .. ^__^
راسی .. چرا انقد ب من لطف داری اخه؟!چقد بم محبت میکنی .. ممنونم ازت :||||
پرت نکنین اصن .. ب درک .. -____________________________-
منم قــــَــــــرم .. -______________________-
من الان امروز سگ بودم .. ی نفر حالمو خوف کرد (:
ایشالا تو هم خوف شی :| !!
نه :| قر نکن :| دوتامون نمیپریم :| خوبع ؟؟