(04-03-2014، 18:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره (;
(04-03-2014، 18:35)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فیلــــــــــــــم س*پ*؟؟؟؟ 0_0
(04-03-2014، 18:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.2 روز پیش انداختن بمبک تو جیب دبیر زبان !!!! دیروز هم برای دانلود فیلم **** تو مدرسه !!! امروز هم واسه انداختن تیکه به اخوند !! |: |:
(04-03-2014، 18:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|||||||||||||||||:
(04-03-2014، 18:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بگم امروز هم برای سومین روز متوالی از مدرسه اخراج شدم باور میکنی ؟ |:
حوبیع؟ |:
|||:
برآی چی؟ |:
من تو کل مدرسه فقط 4 بــآر اخراج شدم |:
من یه بــآر برای این که 4 بار گوشی تو مدرسه |:
بردآشتن ابرو -_-
کرم ریختن به معلم از نوع +18 |:
در رفتن از مدرسه |:
+18 گفتی یاده یه چیزی افتادم |: پایین کشیدن شال معلم زبان جلوی 6 تا معلم اقا چون میخواستم از اون جا بیام بیرون . از معلم هم بدم میومد گفتم یه عقده خالی کنم |: و در نتیجه تمام معلما 5 دقیقه دنبالم کردن ^_^