04-03-2014، 19:06
(04-03-2014، 19:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-03-2014، 18:58)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه بار من داشتم میزدم به در کلاسمون (:
(04-03-2014، 18:50)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توکلــآسمون مــن دی جیــم |: هیشکــی بلــد نیس بزنــه پـآیه تختــه ولــی مــن بلــدم !
امــروز انقــد زدیــم رقصیــدیم مدیــرمون اومـد مــنو مبصــرمون بـرد دفتــر بعــدم که مــن همــه ی تقصیــرا رو گــردن گـرفتــم بـآ اینکــه همش تقصیــره مــن نبـود !! ازمم کســر انضبـآت میشــع شنبه هــم بـآس مامانــم بیـآد مدرسـه !! اگـه من تقصــرا رو گــردن نمیگــرفتــم برای همه ی دوستـآم کسـر انضبـآتی میشــد ! |:|:
آفرین
پس تو هم مث منی
صدا تو راه رو پیچید (:
همه مدرسه زدیم رقصیدیم (:
بهد مدیر و نآظم اومدن بـآلآ (:
گفتن اینجا چه خبرع؟ >_<
گفتم خانوم عروسیه بابامه ^_______^
نزدیک بود اخراج شمآ (:
ولی به جاش انضباط ماهانمو داد 13 ((:
من انظباطم 16 شد

(04-03-2014، 19:03)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بــآس بــرم .. خــدافس !! |:
خدافس عزیزم
(04-03-2014، 19:03)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-03-2014، 19:02)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-03-2014، 19:01)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سیلووووووم
دوستام هستین؟؟؟؟؟
سیلام..^___^
سلوم عیزم خوفیــــــ؟
چع خبر؟
من خوبم تو چطور؟