04-03-2014، 19:21
(04-03-2014، 19:15)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-03-2014، 19:10)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آخ^____________^
امروز سر کلاس داشتم سر و صدا میکردم^_^
ناظممون اومد گف
اطیابی؟؟؟
چه خبرته؟؟؟
کلاسو منفجر کردی!!!
گفتم هیچی!!!
عروسی پدر مادرمه دارم شادی میکنم!!!!!
گف(((ایشالله به سلامتی!!!به پای هم پیر شن!!!ما هم دعوت کن!!!)))
بعد خواست بره یهو رو به من گف چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
یهو زدیم زیر خنده!!!
هیچی دیه
الکی 3 نمره از انظباتم پرید-_-
اطیابیــــــــــ؟
(04-03-2014، 19:16)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما؟!!!
(04-03-2014، 19:12)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیدونم الان کیه؟!
(04-03-2014، 19:07)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من سگ دارم!!!
چرا ســگ نجس است ؟
نمیدانم
دورغه^_^
(04-03-2014، 19:09)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگم!
(04-03-2014، 19:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیدا شد^_^
سیلام دوستم چیطوریــــــــــــــــــ؟
:bighug:
اگه آهنگ وبلاگم رو عوض کنم به جا ریحانا کتی پری بزارم دیه دوستت نیستم؟!
دشمنتم^_^
اواااااااااااا
مسرخع!
چی میقی؟
توع همیشع دوس منیـــــــــــــــــ
دیوونع!
گذاشتی بگو برم ببینما!
یادت نرع!
(04-03-2014، 19:16)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-03-2014، 19:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدافس
من برم^_^
امروز به اندازه صد سال تو نت خوش بودم^_________________________________________^
خودم اینقد بدم میاد نیشم بازه^_____________^
دافظ^_^