سلام . این کتاب بیشتر شبیه به یک رمان است . کاملا هم واقعیست . اسم من مهسا است . من یک دختر پولدار و تحصیل کرده ای هستم . هر چی بخوام می خرم اما شاید بهتر باشه بگم می خریدم . در اثر یک اتفاق احمقانه که مقصر اصلی فقط خودم بودم من همه چیزمو از دست دادم . خب بزارید داستانمو براتون تعریف کنم . همون جور که گفتم من در یک خوانواده ی پولدار و ثروتمند به دنیا آمدم . همه چیز به روال عادی سپری می شد تا این که .......
این یک رمان به نوشته ی خودم است . تکراری هم نیست . این داستان را به صورت سریالی می نویسم و سعیم را می کنم که تا آن جا که امکان دارد در دهمین قسمت تمام کنم . اگر ادامه ی این داستان زیبا برایتان جالب است و سر گرمی ندارید و دوست دارید یک رمان زیبا را دنبال کنید در نظر سنجی شرکت کرده و نظر خود را بگویید
هدف من از نوشتن این داستان این بود که شما از خواندنش لذت ببرید . نظر یادتون نره دوستان
این یک رمان به نوشته ی خودم است . تکراری هم نیست . این داستان را به صورت سریالی می نویسم و سعیم را می کنم که تا آن جا که امکان دارد در دهمین قسمت تمام کنم . اگر ادامه ی این داستان زیبا برایتان جالب است و سر گرمی ندارید و دوست دارید یک رمان زیبا را دنبال کنید در نظر سنجی شرکت کرده و نظر خود را بگویید
هدف من از نوشتن این داستان این بود که شما از خواندنش لذت ببرید . نظر یادتون نره دوستان