06-03-2014، 15:34
(06-03-2014، 15:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بش آواتار دادم>____________________________________________________________<
(06-03-2014، 15:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 15:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 15:19)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خودمم به امیر دادم!!
مهراوه چشم و دلم روشن |: .. !!
امیر دادا از تو بعید بود |: ..
خاک ب سرم -_- .. !!
چی دادی؟× |:
نچ نچ نچ O_O
حالا از مهراوه بعید نبود ولی تو دیگه چرا امیر<_____>
همونو بگو |: نچ نچ نچ
واییییییییی O_O
امیـر!؟ |:
واییی چشام سیاهیی میره .. خدای بزرگ |: ..
حالا ی سوالی /: چه حسی داری الان مهرواه؟! |: .. -_-
(06-03-2014، 15:28)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حسامo_O
امیر رفت خجالت کشید الان دارن باهم تو خصوصی دعوا میکنن
حالت خوبه؟!
تو دیه چرا
شما ها از من منحرف ترید به قرعان-_-
(06-03-2014، 15:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجبا-_-
(06-03-2014، 15:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هاع مشکلتون همینه؟؟؟؟!!!
آواتارو میگم جمله بالایشو میخوندی خو>_<
ب جمله بالاییش اولن |: ..
دومن .. وقتی حرفتو زدی نمیخواد لاپیشونی کنی |: ..
نچ نچ نچ بی ادب |:
مهرواه این مامانت کو!؟ من باید ب بابات بگم حتمن ..
تو چرا شبا دیر میری خونه!؟ |: ..
مامانم تارا!!
بابام هم که زنده یاد!
خیلی وخته نمیاد!
تارا گفته اسمش رو نیارم!!!
من از خونه بیرون نمیرم به قرآن!!