(11-03-2014، 22:30)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دیگه میرم بابای
(11-03-2014، 22:28)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب حوصلم سر میرفت نمیدونستم با کی زِر بزنم
(11-03-2014، 22:26)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آمسترایدا
(11-03-2014، 22:25)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسمش چیه؟
(11-03-2014، 22:23)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من غرورم رو کنار بذار نیست
این خانمی که شما میگی،اَگه شجاع باشع به پسر میگه بیا یه لحظه بات کار دارم،بعد
بش بگه :من دوستت میدارم. توچی؟
اسم خودت چیه؟
(11-03-2014، 22:27)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواستم فقط بهت ثابت کنم آخرشم که منت کشی با تو بود
(11-03-2014، 22:25)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای خاک تو سر خودتو غرورت کنم که همون غرورت منو بدبخت کرد 6 روز دپرس بودم
(11-03-2014، 22:23)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من غرورم رو کنار بذار نیستم
این خانمی که شما میگی،اَگه شجاع باشع به پسر میگه بیا یه لحظه بات کار دارم،بعد
بش بگه :من دوستت میدارم. توچی؟
|
امتیاز موضوع:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان