14-03-2014، 21:43
(14-03-2014، 21:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-03-2014، 21:37)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـیـدونـم!واس لویی و هری و زین و نایل و لیام رو هم میدونم
خوندمش عوضی!
واس لیام از همه بزرگتره
(14-03-2014، 21:38)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-03-2014، 21:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-03-2014، 21:35)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سـپـاس میـدم بـاسـمـنـت بـسـوزه!
جان عمتون سلام می کنم سپاس ندید
جواب بدید سپاس به اندازه کافی دارم
جییییییییییییییییییغ>_<
زهــرا؟>_< مـصـطـفـی کـیـه خـر؟
خـــــیــــــــــلــــــــی شبیه مصطفی ســـت >__<
جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ >__<
مـصــطــفــی کـیـه بـوزیـنـه؟>_<عـکـسـشـو بـفـرسـت واسم>_<
(14-03-2014، 21:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نــوپ!
چقد شلوغه!:|
شما کار و زندگی ندارین?!
بـــآو عــکــســـم کـجـآ بـود عـکـسـآی ... پـآک کردم >__<