(16-03-2014، 0:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2014، 0:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2014، 0:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2014، 0:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2014، 0:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بروبچ بحث امشب همینجا میمونه دیگه?
من مونا رو انتخاب کردم اهورا-___-
همینی کع گفتم -__-
فردا میرم خاستگاری مونا-__-
برو عمه!
فقد مراقب باش با اردنگی پرتت نکنن بیرون
رفتی وبرنگشتی-__-
پروو اصن من دیگع عمت نیستم من الان عشق فاطی میشم والا-__-
برو به من چه-__-
(16-03-2014، 0:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لـا الـلـه الـا الـلـه-_-
بـحـث هـویـج رو نـیـاریـد وسـط-_-
هـویـج بـهـتـریـن سـبـزی دنـیـاس^_^لـویی از دخترایی که هویج میخورن خوشش میاد^_^
وقتی من به یکی میگم هویج ینی خیلی دوسش دارم|:
من هویج توهم
عمه
منو تنها نزار
رو قلبم پا نزار
محکم پا میزارم گمشو تو لیاقت عمه خوب نداشتی-__-
(16-03-2014، 0:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سـتـی هـویـج^_-
عخشی^__^