16-03-2014، 0:30
(16-03-2014، 0:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عمه
(16-03-2014، 0:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2014، 0:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2014، 0:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2014، 0:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من مونا رو انتخاب کردم اهورا-___-
همینی کع گفتم -__-
فردا میرم خاستگاری مونا-__-
برو عمه!
فقد مراقب باش با اردنگی پرتت نکنن بیرون
رفتی وبرنگشتی-__-
پروو اصن من دیگع عمت نیستم من الان عشق فاطی میشم والا-__-
برو به من چه-__-
(16-03-2014، 0:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لـا الـلـه الـا الـلـه-_-
بـحـث هـویـج رو نـیـاریـد وسـط-_-
هـویـج بـهـتـریـن سـبـزی دنـیـاس^_^لـویی از دخترایی که هویج میخورن خوشش میاد^_^
وقتی من به یکی میگم هویج ینی خیلی دوسش دارم|:
من هویج توهم
عمه
منو تنها نزار
رو قلبم پا نزار
محکم پا میزارم گمشو تو لیاقت عمه خوب نداشتی-__-
(16-03-2014، 0:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سـتـی هـویـج^_-
عخشی^__^

غلط کردم..