(17-03-2014، 17:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا از دست من؟ :|
(17-03-2014، 17:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-03-2014، 17:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مغازه آقآ محسن؟
(17-03-2014، 17:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-03-2014، 17:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نـــــــــــــــــــــــــع |:
ساندویچ داره. میخوری؟
اصـــلــا من هیچــی نمیخوام |:
نع |:
چرا چرا میخوام |:
چیبسی کــه دآیره ای باشه |:
خیالم راحت باشه |:
دآری؟ {:
نع متاسفانه. مغازه بقل شاید داشته باشه:/
اون چشاش از دست شما چپ شد مغازشو فروخت@_@
(17-03-2014، 18:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیشه زنگ همکف رو بزنم؟
(17-03-2014، 17:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زنگ بغل مهم نیست ولی اگه زنگ پایینو بزنی بیدار میشه میندازه دنبالت با دنپایی:ag54:
(17-03-2014، 17:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیشه زنگ هردو رو بزنم دَر برم؟ |:
(17-03-2014، 17:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زنگ بغل رو بزن شاید داشته باشن|:
(17-03-2014، 17:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا پیتزا بدع (:
المانی؟
هات داگ؟
کوکتل؟
در انواع مختلف:ag54:
زنگ پایین رو بزن انواع ساندویچ دارن|:
(17-03-2014، 17:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جلبک |:
من هی می خوام از حالات منحرفی خارج شم اگه شما گذاشتید|: