18-03-2014، 17:03
(18-03-2014، 16:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نـ, طرف احـمدو میگـیرم نــ, آیسـآنو !
(18-03-2014، 16:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بـــآز شوما دوتا قهر کردین؟ >_<
(18-03-2014، 16:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-03-2014، 16:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بآ کی خوشبخت شم ! ؟ :|
الکی جو ندع !
من میدونم دو روز دیگه میآی عذرخوآهی میکنی ! :|
خودت میدونی |:
من جو نمیدم ..
برو باو برو زمین دستشویی رو لیس بزن چرت نگو -_-
واس اینکه داشت آبروم میرفت اومدم گفتم ببخشید |:
وگرنه من کی اومد معذرت خواهی!؟
لامصب اینقدر ب آدم فحش میدی که آدم گهه میخوره میاد باهات آشتی میکنه ||:
والا -_-
این حرفآت یآدت بآشع !
ولی من همیشه میبخمشم ولی همیشه یآدم میمونه !
میدونی من نخوندم یکی تو پ خ بهم گفت چرآ میزآری اینجوری بآهآت حرف بزنن ! من از این به بعد رفتآرم بآهآت فرق میکنه ! :|
خدآفظ بچه هآ !
یالــا دوس شــیـــد :angry2:
(18-03-2014، 16:51)RoZhInA1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مــگــه ** خُلم عشقم؟ |:
(18-03-2014، 16:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-03-2014، 16:40)RoZhInA1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوش به حالت
._. از ادمای دو روع بدم میاد ..
تو خوشت میاد؟ |:
نـع !
چــی شده حـآلــا؟ ):
(18-03-2014، 16:52)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ^_^
خـــــــدا این آدما چرا اینجوری شدن،زیرا جواب سَـــــــلـآم نمیدن...):
(18-03-2014، 16:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آیســـآن تو چقدر فعالی ^_^
(18-03-2014، 16:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اَدا در بیـارم بِخَنـدی!؟ ^_^
یکاری کنید من خوب شم .. -_-
~~>[]
یـا یکی رو اذیت بکنم بخندی!؟ {: []
یـا اُسکل بازی در بیـارم بخندی؟! ^_^ []
(18-03-2014، 16:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بــه اندازه ماله من نیست -_-
(18-03-2014، 16:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکاری کنید من خوب شم .. -_-
پشت سر همه دخترآ حرف هست ! بیخیآل شو !
نآراحت بودن هیچی رو دست نمیکنه کآریه که شدع :|
ولی ، ولـــی .... :| ادامـ, ندارد !
====>احـمد اول شروع کرد !
===>._.