21-03-2014، 1:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-03-2014، 1:33، توسط ▪неизвестный▪.)
(21-03-2014، 1:26)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-03-2014، 1:21)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-03-2014، 1:18)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-03-2014، 1:13)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-03-2014، 1:09)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خُ وختی دنبال دخترا میری (الآن...)، ینی دختر بازی...
خب من الان دنبال کدوم دختر رفتم
سلنا654321
(21-03-2014، 1:11)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدافظ -_-
Goodybye...
ی سوال من سنشو پرسیدم
محل زندگیشو پرسیدم
بهش پیشنهاد دوستی دادم
به لیست دوستام اضافش کردم
فقط اسمشو پرسیدم چون من عادت دارم هم رو به اسم کوچیکشون صدا کنم حتی خواهرمو
تازه من بقیه رُ دیگِ نمیدونم...
خُ وختی اسمشُ بپرسی ینی افتادی دنبالش دیگِ...
خب تو بخوای بیافتی دنبال کسی فقط اسمشو می پرسی
یا سنشم میپرسی
یا مکان زندگیشم میپرسی
الان من بخوام بیافتم دنبالت بهت پ خ میدم مثلا گفتم
من پسری نیستم چشم دنبال دخترا باشه
تا الان ب جون هرکی که بگی چن تا دختر شماره دادن ولی من نه قبول کردم نه زنگ زدم
[/quote]

من بعد از اینکِ طرف ـمُ بشناسم ازش اینارُ میپرسم... (بعد ی مدت کوتاهی...)
ب جون خودت بگو...
(21-03-2014، 1:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-03-2014، 1:26)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام تاره وارد-__-
(21-03-2014، 1:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چ قد غریبه*__*
سلام غریبه ها:|
سلام... :_ |
(21-03-2014، 1:26)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام تاره وارد-__-
(21-03-2014، 1:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چ قد غریبه*__*
سلام غریبه ها:|
سلام... :_ |
چ خلوته-_-
تازه ساعت یکه:/
نه دوعه:/
تازه وارد (...)...
نذار بگما...