امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت گو در مورد،نقش،اهمیت وجود،استراتژی المان ها در جنگ جهانی دوم

(10-07-2012، 16:56)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرما قربون جناب 1939. پس پیشرفتش هم برای همین بود.
چون
سرمایه گذاری خصوصی رو
ممنوع کرد
سرمایه گذاری در آلمان نازی دولتی بود.
دولت در سمایه داری دولتی سود می بره همان گونه که استالین سرمایه داری دولتی داشت وسود برد.

این حالت فرقی در اصل قضیه ایجاد نمیکنه اینها تمام نشانه سرمایه داری دولتی هست.شوروی هم این چنین بود حتما خودتان می دانید.مردم نماینده داشتن وهمه این امکانات در شوروی هم بود.
در واقع هیتلر یک کپی از شوروی وفاشیسم ایجاد کرده بود وبا عقاید نازیسمی مخلوط کرد وآلمان نازی رو پدید اورد.
خوب اولش درود.
من زياد اينجا كار نميكنم اما از اونجا كه موضوع نازيسم هست و من هم اين نوع فكر رو براي خودم انتخاب كردم شايسته ميدونم كه كمي اظهار نظر كنم.مشكلي نداره كه!!!
در ظاهر قضيه شايد كپي برداري به نظر برسه.اما يه چيز كوچك فراموش شده.فرض كه سرمايه گذاري دولتي باشه.لغو مالكيت خصوصي انجام بشه و صرفا دولت مالكيت داشته باشه.آيا بايد دولت متعلق به مردم باشه يا نه؟؟؟
ما ميگيم در صورت لغو مالكيت خصوصي همه چيز مال همه ميشه.خوب در راهكار مشاهده شده همه چيز مال دولت ميشه و تنها وقتي كه دولت متعلق به مردم باشه همه چيز مال مردم ميشه.آيا (به اصطلاح)دولتي كه استالين تشكيل داده بود و دستگاه مربوطه متعلق به مردم روسيه بود.
لازمه بدونيد كه استالين شخصيتي با نام ايوان مخوف رو براي اين مردم شوروي تداعي ميكرد.شخصيتي بدبين،خشن،بي منطق،خودخواه و ... .استالين براي فيلم سازي دستور جدولي به نام جدول مخوف تنظيم كرده بود.چنين آدمي متعلق به مردم هست.در مراسم حذبي اگه كسي براي اون دست نميزد توسط كا گ ب بازخواست ميشد.اين با دولت هيتلري يكي هست؟البته من رو ماجراهاي تاريخي زياد تاكيدي ندارم.فرق حكومت هيتلر و استالين اين بود كه هيتلر خود را براي مردمش ميدونست اما استالين مردمش رو براي خودش.
يادمه يه جاي ديگه جنابتون گفته بوديد كه استالين فردي متين،منطقي و آرامش بخش(تو همين مايه ها)بوده كه با متانت سخن ميگفته.
در اين مورد بايد بگم كه استالين چيزي به نام سخن گفتن يا سخن راني و يا درخواست تو كارنامه ي سياسي خودش نداشته و تنها يه چيز داشته،دستور.دستوري كه تنها يكبار هم تكرار نميشده!!!آيا اين فرد نمودي از عقلانيته؟؟؟

اين مهم نيست كه هويت ما تكه تكه شده و از هم پاشيده گشته زيرا من سوگند ميخورم دانه دانه ي آن را از هر جاي جهان گرد هم آورم.
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، soorento_ariana ، dolfh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تالار بحث و گفتگوی تاریخی ( موضوع این روز ایدئولوژی نازی ها؟؟؟) - kian dadgar - 10-07-2012، 17:22

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان