امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت گو در مورد،نقش،اهمیت وجود،استراتژی المان ها در جنگ جهانی دوم

(10-07-2012، 17:53)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شما هنوز نگفتید در کجاو چه جوری (غیر از جنگ جهانی دوم)فریب داده مردم را اقتصاد را گفتید که توضیح دادم

همون دو مورد که فریب داده خودش خیلی زیاده 1- جنگ جهانی دوم2-وعده دادن اقتصاد ضد سرمایه داری.
ولی تا اونجایی که یادم میاد اعضای اس آ رو برای رسیدن به قدرت فریب داد وبعد اونارو از صحنه خارج کرد.
همین طور وعده های وی در آغاز نخست وزیری مخالف این بود که رایشتاگ رو به آتش بکشند.
اینهم دو فریب دیگر
شد 4 تا.
بازم یادم اومد می گمBig Grin
تا جايي كه من گفته ها رو دنبال كردم اول شما گفتين كه هيتلر يه اقتصاد از اقتصاد دولتي شوروي كپي كرد و اونو با فاشيسم قاطي كرد و شد نازيسم و ...
بنابر گفته ي خودتون آلمان اقتصادي كپي شوروي داشته(كه به فرض خودتون ضد سرمايه داري هست)و شما اينجا خودت رو نقض كردي.يا اين و يا اون.كدومش بالاخره؟؟؟
در مورد جنگ جهاني 2 كه گفتم قراردادها لغو شد.
رايشتاگ رو كمونها به خاطر نفوذ نازيها به آتش كشيدن كه البته هيندنبورگ هم بي تقصير نبوده!
اعضاي اس آ با نام شبه نظاميهاي ناسيونال سوسياليسم بودن و قرار نبوده تو اون اوضاع همشون به قدرت برسن.حذب بايد در ابتدا وضع آلمان رو درست ميكرد.ضمن اينكه بايد دونست اس آ قتل عام نشد بلكه خائنينش زدوده شدن.

اين مهم نيست كه هويت ما تكه تكه شده و از هم پاشيده گشته زيرا من سوگند ميخورم دانه دانه ي آن را از هر جاي جهان گرد هم آورم.
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، فلانی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تالار بحث و گفتگوی تاریخی ( موضوع این روز ایدئولوژی نازی ها؟؟؟) - kian dadgar - 10-07-2012، 18:23

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان