(10-07-2012، 18:27)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کدوم همسایه
اتریش که داشتن برا نازیسم دست و پا میشکوندند یا چک اسلواکی که داشتن براش گریه میکردند
اتریش که چون هیتلر متولد اونجا بود این شکلی بود. چکواسی هم که بخاطر این اینطوری بود که هیتلر انها را تهدید کرده بود درضمن برای پذیرش نازیسم گریه نمی کرد
ایا شما اونجا بودی ؟
پس بر چه مبنایی میگی برای پذیرش نازیسم گریه میکردند
(10-07-2012، 18:32)swastika نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2012، 18:27)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله فکر می کردم هر کی هر کی باشه ولی نمی دانستم شما دیکتاتور هم تشریف دارید خب دیگه وقتی طرف دار دیکتاتوری مثل استالین هستید باید مرام ایشان را هم داشته باشید فکر نمی کردم یک پرسش ساده انقدر براتون عذاب اور باشد
نقل قول: ببخشید جناب Nicola پرسشی برام پیش امده کنار نام کاربری شما نوشته مورخ شما بر اساس چه چیزی مورخ به حساب امده اید؟براساس اینکه دلم می خواد وپروفایل خودمه!! مشکلی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان می خوای مثل استالین من رو حذف کنید ؟؟؟
شما از این تاپیک میری بیرون وگرنه متاسفانه محروم میشید