10-07-2012، 18:45
(10-07-2012، 18:26)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هر دیکتاتوری برای کشورش وسراغفرازی ملتش می جنگیده حتی قذافی کلی خدمت کرد در تاریخ دیکتاتوران مضر برای کشور خودشون کم هستن.مگر افراد دیوانه
نقل قول: چرا دیکتاتور بودهببینید هر کس کاری بازور به مردم بگه میشه دیکتاتور.
یعنی از فعل امر واجبار در حرف هایش استفاده کنه مثلا هیتلر گفته بود
لنینگراد باید از صحنه تاریخ حذف شود
این دیکتاتور ها زیادن...
نقل قول: کی امضای منو ویرایش کردبخدا من که نکردم.من اصلا تاحالا دست تو پروفایل هیچ کاربری نبردم.
می بینید آزادی در چه حده
امضای بنده هم یک زمانی یک سایتی رو داشت که مدیریت بالا ویرایشش کرد.
نقل قول: خوب حتما هیملر انجامش نداده یعنی در ان موقع تازه هیتلر به قدرت رسیده بود در ضمن کار درستی کرد زیرا جناب روهم زیر سرش برای حکومت بلند شده بود
البته هیتلر قصد قدرت وحکومت رو داشت واسنادش هست اما اسناد اینکه روهم قصد خیانت داشته نیست.اگر هست ارائه دهید.
دوست من،ديكتاتوري داريم تا ديكتاتوري.جمهوري وايمار چه گلي به سر ملت آلمان زد؟تازه عناصر ملي هي حذف ميشدن و كمونها ميومدن جاشون.ديكتاتوري سفيد داريم كه بسيار هم كارامد و مفيده.
در مورد واژه ها احساس پيش فرض بوجود نيارين.بايد عملكرد ديكتاتوري ديده بشه.بنابراين عيب گيري شما از هيتلر با عنوان اينكه ديكتاتور بوده كاملا مردوده!
در مورد قصد حكومت هيتلر بايد بگم بله هيتلر قصد حكومت داشته!آيا اين به تنهايي اشكالي داره؟؟؟!!!
اما اسناد خيانت روهم.من در مورد اسناد تاريخيش اطلاعي ندارم.اما از طريق منطق خودم جلو ميرم.شرايط رو طوري فرض كنين كه هيتلر و حذب در اوج قدرته و روهم ميخواد خودش به قدرت برسه(اگه نميخواست و تماما بر صلاح قدرت حذب رفتار ميكرد كه اقدامي عليهش انجام نميشد).بايد چي كار كنه؟بايد قدرت فعلي رو براندازي كنه تا خودش قدرت بگيره.آيا اين خيانت نيست؟؟؟!!!