10-07-2012، 18:54
(10-07-2012، 18:37)فلانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2012، 18:34)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<<...با حالی مصمم می گویم اگر روزی در مقابل یهودیان به دفاع برخیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند آن را فرمان داده است.>>نبرد من انتهای فصل دوم
من میتونم بگم هلوکاست وجود نداشته ولی با اقتدار و افتخار میگم خوشبختانه اخراج یهودیان از المان کار درستی بوده
حتی خود المانی ها هم هلوکاست را قبول داشتند
ميشه به من بگيد كدوم آلمان.اين خود آلماني ها رو مشخص كنيد.من خودم در زمينه ي هلوكاست تحقيق ميكنم.حتي يهودي ها هم هلوكاست رو قبول ندارن.ديويد كول يه يهودي بريتانيايي هست كه آشكارا ميگه هلوكاستي وجود نداره.پل راسينيير يه فرانسوي هست كه در برژن-بلسن زنداني بود و گفت كه هلوكاست تماما دروغه.ديويد ايروينگ كه يه محقق بريتانيايي هست هلوكاست رو زير سوال برده.فرد لشتر متخصص اتاقهاي گاز اهل امريكا گفته در آشويتز،داخائو،برژن-بلسن،باخنوالد و ... هيچ اتاق گازي وجود نداره.
مزه ي آشويتز در سال 2009 تجديد نظر كرده و گفته ما رقم چهار ميليون كشته در آشويتز رو قبول نداريم و يك ميليون رو قبول داريم!!!(اون سه ميليون قبلي از كجا اومده بود خدا ميدونه).مدير دانشگاه عبري ميگه از يهوديا صابون نساختن.بازم بگم يا بسه؟؟؟!!!لطفا وقتي اظهار نظر ميكنين يه چيزي در موردش بدونين.