(22-03-2014، 10:40)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2014، 10:36)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2014، 10:30)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2014، 10:23)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقد عیدی جمع کردین ؟؟؟ بروبچ ^_^
220 تومن
هنوز خونه ی داییام و ی عموم نرفتم
می تو !!!!من:
یه شمش گرفتم و یه ربع:|
ینی جمعا میشه = 80تومن +ربع+شمش
بدک نی
راضیم به رضای خدا ((((((((=
(22-03-2014، 10:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه چیزی میخوام واسه امضام -____-
اگه دارید بگید |:
بروتوی انجمن ادبیات
چیزای خوبی هس(:
نامزد پسر داییم
ی سکه تمام بهار ازادی گرفت
باووو
خیلی پولدارین!!!
من تهش ربع سکه هستش(=
البته من توی فامیل از همه کوچیکترم عیدی هم کمتر میگیرم):
به بزرگترا عیدی بیشتر میدن:|
نوعروس بوده حتما!!!!!!
(22-03-2014، 10:43)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهری
برید اینجا: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایــنــجـآ رآ بــفـشــآر!
فری
فرین
های-_-
آواتارو بچسب!!!!!!!!
بعوضش!!!!
خودت خوبی؟