22-03-2014، 20:51
(22-03-2014، 20:50)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هع
(22-03-2014، 20:47)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه په!
(22-03-2014، 20:45)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الـحـق کـه حـرف حـق جـواب یـُخـدی!!
مهراوه تو ترکی بلدی؟
مگ من زیزیگولو نبودم دختر!
مگ من فقط با تو ترکی صحبت نمیکردم!!
(22-03-2014، 20:48)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماشالله!
(22-03-2014، 20:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولن که من رفته بودم و خیلیا تو لیست سیام بودن فقط واس خاطر میترا و اصرارش برگشتم!!
(22-03-2014، 20:26)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یه بار اسم تو رو تو بیو ننوشتم حسودیت شد...
(22-03-2014، 20:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اینجام مهراوه من من
-_-
|:
هـع
هـمچـنیـن مـآ...
چ آدمـآی حـســودی دوسـتـمون بــودن حــآلـیمـون نـبود|:
بگو حرفاتو =|
مردی حرفاتو جلو خودم بگو نه جلو بقیه !!
تو اون همه اسم ستارع رو نوشتی من حسودیم شد؟؟؟
چیزی گفتم؟
بات قهر کردم؟
گذاشتمت تو لیست سیام؟؟؟
من خوشم نمیاد کسی رو با گذاشتن تو لیست سیام رو سیاه کنم...
اما وختی تو گذاشتی منم گذاشتم...
تازه من آشتی هم کردم...تو...
دومن من به اسم تو بیوت حسودیم نشد اصن ارزشی برام نداره
ولی تو حتی تو این دو هفته یه خبر ازم نگرفتی شاید افتادم مردم !
میترا تو کیک بم گف مهراوه بام اشتی کرده و منم این پیامتو نخونده بودم که به ستی حسودیت میشده و اسمتو تو بیوم ننوشتمو..!
خو گفتگو برا چیه!
اگ پیام ندادم خو اینجا میدیدمت که
من واس گفگو 89 نبودم اصن
فک کنم از 91 رسیدم میدونی چن وقت بود گفگو نبودم ؟؟