26-03-2014، 11:54
(26-03-2014، 11:52)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2014، 11:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـــــا میدونیم که خودتُ میخوای تبرئه کنی:|
(26-03-2014، 11:47)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2014، 11:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دخیخــــــــــا:|
(26-03-2014، 11:42)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه چیزی میگم قابل توجه دوستان خود شیرین...
وقتی تو گفتگویین و هیچ کس محلتون نمیزاره بهتره برین..
نه اینکه جفت پا بپرین وسط حرف غریبه ها و مزه بریزن...
مثلا الآن هیچکی منو محل نمیزاره...
و از اونجا که من خیلی باشعورم این جمعو ترک میکنم..
خوب دیگه در اینجا باید یه کم زمینه چینی کنی و زبون بریزی تا وارد جمع بشی.مثلا به یکی یه تهمته کوچیکو مسخره بزنیاگه همچین توانایی ایرو نداری باید بری
مثلا میتونی بگی دیشب عرفان بجونِ مانیتورشون افتاده بود...
اینطوری جم قشنگ گرم میشه!
به ماننیتورم دیگه مردم رحم نمیکنن:|
والا :|
از تو بعید بود عرفان :/
زکی. نقشه های خودمو بر علیه خودم اجرا می کنهدیشب من به جون مرغام افتاده بودم به خدا
ن دیگـــــه من خودم دیدمت:|
خــودم دیدم...دیــــــدم..دیـــــــــــــــــــــــــــــدم
Dr.jigar
من پیش مرغام بودم بـــــــــــــودم بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــودمـــــــــ