(29-03-2014، 0:16)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:08)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عرفاه است دیگر کاریش نمیشود کرد ...
(29-03-2014، 0:07)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نخیرم
الان عرفان ترول چ ربطی داشت به من ؟؟؟
نسی جونم چی شدع؟؟؟
دلم میخواد الان مدرسه ها باز شه با کله میرم مدرسه
وای نگو
هر چی می کشم از مدرسه است
داره منو نابود می کنه
(29-03-2014، 0:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:09)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-03-2014، 23:56)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-03-2014، 23:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مگه تو سپاس میدیO_o؟ من خودم فقط سپاس میزنم-_-
یعنی واقعا منظورمو از شلپ شالاپ فهمیدی؟
من دارم ب تو و نسی و رکی سپاس میدم
حتی ارسالایی ک ب من ربط نداره
پَ نَ پَ فقط خودت می فهمی
از این به بعد به من میگید رکی -_-
یا همون رکسانا -_-
به اونم میگید رکی2
اع /:
داغون میشه ادم وقتی دو تا هم اسم باشه /:
من ک ب دخدرم نمیگم رکی 2 میگم رکی
شما همون رکسی ک گفتی باش
یه سوال میپرسم اگه جوابت قانع کننده بود هرچی می خوای بهم بگو
اگه نه لال میشی یا همون خفه
زایدیش؟
نع
(29-03-2014، 0:17)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:13)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا چیکار می کنی واسه خودتم زرر داره باشه حداقل یه ۱۰ کیلومتری یا یکی که جلوش تصادف نکرده باشه از اینا داری یا رانندگیتم بده!؟!؟!
آها راستی یه مورد دارم نه تنها صفر کیلومتره بلکه اصلا منفیه. اسمش پارمیداس
خخخخخخ
همون شلپ شالاپه