29-03-2014، 0:27
(29-03-2014، 0:26)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین اگر واقعا دوست داشته باشه انقدر میسوزه تا برگردی
(29-03-2014، 0:23)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:18)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم امسال هرچی سرم اومد تقصیر مدرسه بود
(29-03-2014، 0:16)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:08)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عرفاه است دیگر کاریش نمیشود کرد ...
نسی جونم چی شدع؟؟؟
دلم میخواد الان مدرسه ها باز شه با کله میرم مدرسه
وای نگو
هر چی می کشم از مدرسه است
داره منو نابود می کنه
ولی فقط به عشق دوستام چون فقط تا خرداد باهم دوستیم بعدش هرکی میره یه رشته و یه مدرسه ی دیگ
من کلا هم خوشی هام و هم بدبختی هام خلاصه شده تو مدرسه
قصه اش درازه
(29-03-2014، 0:23)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:19)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب باشه وقتی یکی لیاقت نداره باید تنهاش گذاشت تا تو تنهاییش بسوزه
(29-03-2014، 0:17)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:16)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین دخالت نباشه ها ولی این پسره لیاقتتو نداره
ما ک خبرامون ریخته این وسط می تونی بخونی^___^
چی کار کنم خروسمه اسمش رومه
اگه ولش کنم تازه بیشتر خوش میشه
میره سرم ی هوو دیع میاره
(29-03-2014، 0:21)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:18)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همچین میگی انگار الان همه سرشون تو کتا ب بچه + اصــل
(29-03-2014، 0:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:13)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا چیکار می کنی واسه خودتم زرر داره باشه حداقل یه ۱۰ کیلومتری یا یکی که جلوش تصادف نکرده باشه از اینا داری یا رانندگیتم بده!؟!؟!
در اعماق تک تک این کلمات
معانی جالبی وجود دارد:V
به همین برکت قسم:|
پس توم آره
کسی که این موقع آنــه ..
مثلا من الآن آنم
چون تنهام چون غمگینم میام ک کمی بخندم
راستی نسی گریه هام تبدیل شد ب خنده دارم می خندم^________^