(29-03-2014، 0:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:29)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:23)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عــَزیــزم
آخه بعضیا شیرشون تو لیوانه..
دسش بــالــآ کــیــع=|
من به این معصومی رو نمیبینیT_T >____<
اوخیییییییی
بیا مامان بیا شیرتو بخور
(29-03-2014، 0:28)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ملیتا خلاصه میخوای خودکشی کنی یا نه ؟
آری
قربون شما مرسی. قبلا صرف شده'_`
نع خجالت نکش بیا
با هم می خوریم
(29-03-2014، 0:36)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:34)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ملی باید به من پ خ کنی بگی یادت نره هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چون بیچارت میکنم
(29-03-2014، 0:30)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 0:28)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی رو میخوای ببینی ؟؟؟؟
(29-03-2014، 0:25)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راستی مدیرمون گف امسال فقط تا 28 اردیبهشت مدرسه بازه ینی خرداد تعطیلیم
امتحانای ما تازه از 23 اردیبهشت شروع میشه
اگه زود تعطیل شدیم من چطوری ببینمش ب چ بهونه ای؟؟
همونی ک همه خوشی ها و بدی های منو تو مدرسه خلاصه کرده
همونی ک می خوام ب خاطرش خودمو بکشم
بیخی دیع ادامه نده
ی بار سر فرصت میگم
باش