(29-03-2014، 4:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 4:01)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 3:59)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 3:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع معدم درد گرفته از گشنگی حوصلم نمیاد برم سر یخچال
(29-03-2014، 3:51)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ضعف کردم گشنه
هات داگ هستا. میخوری؟
تو هم چ ساده ای
(29-03-2014، 3:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 3:56)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 3:55)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قضیه چیه
این پسره خاک بر سر از حرف زدن با ما سو استفاده می کنه
من ب عرفانم مشکوکم
چرا باید با حرف زدن قلیون بکشم؟
می زنم تو سر جفتتونا
اگه اینو نشوتی بیرون گزارش می کنم
چراع؟ الآن دیگه همه قلیون می کشن@_@
ما دخدریم نمی تونیم

(29-03-2014، 4:04)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 4:03)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 4:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 3:59)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مَن اَلـآن فَهمیدَم چی میگید اَمــآ این بَحث از کُجــآ اومَــد؟
از قلیون کشیدنه متین
نخیر از شهوانی بودن متین
بابا شهوانی یه سایته
بعلی خودم خبر دارم چ سایتیه
نصفش از این طرف تامین شد نصفش از اونجا