29-03-2014، 6:11
(29-03-2014، 6:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 6:05)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 6:04)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من عاشق هندسه ام.جوووون میدم واسش.امتحاناش خدایی خیلی سخته.اگه نخونی فاتحه نمره دو رقمی رو باید بزنی
همه تو کلاسمون از 18 بالاتر نگرفتن.ولی من هندسه ام 20
آری منم عاشقانه بهش عشق می ورزم
منم همیشه 20 بودم
فقط وقت کم میاوردم
امتحان ترم هم برگه را ر*یدم توش
اشتباهی ب عنوان چکنویس ازش استفاده کردم
(29-03-2014، 6:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 6:01)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 5:59)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوم دبیرستان.رشته ریاضی
هیم
ریاضی 2 عشخه
اب خوردنه
حفظشم
همینایی ک گفتم 19 آوردم خرداد ریاضی2 بود
(29-03-2014، 6:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آفرین چندمی؟
یعنی از حسابان و جبر و... معلوم نیس سوم ریاضیم؟؟؟
یه دبیرستانایی از همون اول حسابان و جبر یاد می دن به من چه؟
گیریم شما راس میگی
تاریخ هم یاد میدن؟؟؟
بله. دبیرستان های نسیم. حتی پنجشنبه ها بچه ها نمیرن خونه. روزهای عادیم 5عصر تعطیل می شن. تاریخ که روشاخشه
نسیم نمیشناسم
دافظ:ا