(29-03-2014، 8:09)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 8:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 8:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 8:03)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 8:02)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ویندوز هــشت میگن سخــته -__- ..
چرا ویندوز های شما مالـه عهـده دقیانوسـه؟!^__^
از من یاد بگیرین 8 ریختــم مثـه خر تو گل گیر کردمـ بلد نیســم کـآر کنــم!!-_-
نـه خیلــی...بـه 7 عادت کرده بودمـ...):
بـآشـه عرفان میریزمـ..هر وخ تهران برگشتــم!
راســی چرا دختـرا انقد سپاسِت میکنن؟!-_-
چون دوستم دارن. در حال حاضر هم مخ پنج تاشون دستمه که سه تاشونو کامل خر کردم
عرفـــــــــــــان
حواست باشع یه وخ خودت خر نیشیـــــــــــــــ
من بدجوووووور نگرانتم برادر!
نع خواهرم من گرگ تر از این حرفام@_@
(29-03-2014، 8:12)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 8:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یکــی مــثل مــن -__-
(29-03-2014، 8:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 8:03)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2014، 8:02)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ویندوز هــشت میگن سخــته -__- ..
چرا ویندوز های شما مالـه عهـده دقیانوسـه؟!^__^
از من یاد بگیرین 8 ریختــم مثـه خر تو گل گیر کردمـ بلد نیســم کـآر کنــم!!-_-
نـه خیلــی...بـه 7 عادت کرده بودمـ...):
بـآشـه عرفان میریزمـ..هر وخ تهران برگشتــم!
راســی چرا دختـرا انقد سپاسِت میکنن؟!-_-
چون دوستم دارن. در حال حاضر هم مخ پنج تاشون دستمه که سه تاشونو کامل خر کردم
نع تو جزوشون نیستی،_،